fbq('track', 'CompleteRegistration');

Traineeship , met erg goed salaris, voor commerciele MBO+-ers / HBO-ers

Omschrijving


Ambitieus en bijna (of net) afgestudeerd ? Word opgeleid tot accountmanager via de Skondras Sales Academy in Amsterdam.


Volop interne en externe trainingen en opleidingen. Wij verzorgen de aansluiting van theoretische kennis naar de praktijksituatie.
Gelijk goed verdienen, na een paar maanden kans op een lease auto.


Ben jij bijna klaar of ben jij kortgeleden afgestudeerd? Heb jij ambities en wil je ervaring opdoen om te groeien in het mooie sales vak? Om die droom waar te maken, weet je ook dat je nog moet leren. Wij helpen jou daar graag mee. Kom bij ons in dienst, leer hoe je een goede en succesvolle salesman of vrouw kan worden in de praktijk en ontvang direct een goed salaris. Na gebleken geschiktheid krijg jij de beschikking over een eigen een leaseauto. Reageer op een betaald traineeship bij de Skondras Sales Academy in Amsterdam!

Functieomschrijving

Als Sales Trainee ga je, het eerste half jaar, aan de slag voor diverse opdrachtgevers vanuit ons kantoor in Amsterdam- Sloterdijk. Je krijgt o.a. verschillende trainingen op het gebied van sales, Social Selling trainingen, je gaat mee op klant bezoeken en je leert zelf gekwalificeerde afspraken te maken. Onze opdrachtgevers zijn diverse nationale en internationale bedrijven. Na dit half jaar ga je minimaal een half jaar tot een jaar gedetacheerd worden bij onze opdrachtgevers.

In deze 1,5 jaar krijg je een uitgebreide training en opleiding en leren we je niet alleen slim bellen en alles over sales, maar krijg je ook vanuit diverse opdrachtgevers vakinhoudelijke salestrainingen. Je ontwikkelt jezelf hierdoor tot een goede volwaardige accountmanager. Een Sales Traineeship bij Skondras is dus dé manier om jouw carrière te starten!


Het Traineeship

Dit Traineeship is een opleidingstraject mét salaris. Tijdens het Traineeship Inside Sales & Accountmanagement bij de Skondras Sales Academy word je in een half jaar tijd opgeleid tot een echte allround sales professional. Je bent resultaatgericht bezig én je krijgt intensieve begeleiding van een talentmanager die toeziet op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Na 1,5 jaar ben jij helemaal klaar om de commerciële markt te veroveren.


Wat wij bieden:

 • Vakinhoudelijke salestrainingen van verschillende bedrijven
 • Persoonlijk sales trainingen
 • Een goed salaris
 • Na gebleken geschiktheid maak jij kans op een leaseauto.
 • De mogelijkheid om veel te leren op het gebied van sales, zowel persoonlijk als professioneel
 • Training Certified Social Selling Master
 • De mogelijkheid om bij opdrachtgevers die meedoen met de Skondras Sales Academy in dienst te treden.
 • De kans om te werken bij nationale en internationale innovatieve en aansprekende bedrijven


Vereisten


Wat wij vragen

 • (Net of bijna) afgeronde MBO+ of HBO opleiding in een commerciële richting
 • Je hoeft geen specifieke werkervaring in de sales te hebben
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en je bent communicatief sterk
 • Je bent commercieel en beschikt over een goede dosis empathie
 • Jij bent ambitieus , resultaatgericht en wil de absolute beste worden in jouw vak
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Of via de website:


https://skondras.recruitee.com/o/traineeship-inside-sales-accountmanagement

Wij starten met de volgende klas 1 april 2021. Eerder instromen kan.

Voor vragen kan je contact opnemen met Diederick van Epen, Skondras telefoonnummer 06 80168382 of d.vanepen@skondras.nl Voldoe jij niet geheel aan alle eisen maar lijkt de functie je toch interessant; ook dan zou ik graag eens met jou willen praten.