fbq('track', 'CompleteRegistration');

Trainee Sales Professional

Omschrijving


….ofwel ben jij onze toekomstige “Best’Seller” die opgeleid word tot “Allround Sales Professional” in onze toonaangevende Sales academy en tegelijkertijd een mooi salaris binnenhaalt?
En oh ja, na gebleken geschiktheid heb je ook nog kans op een leaseauto!


Jij bent op zoek naar werk. Leuk werk, met leuke collega’s. En je vindt het belangrijk om te kunnen groeien bij een bedrijf dat zelf ook groeit. Dat komt mooi uit, want dan zijn wij op zoek naar jou om bij ons aan de slag te gaan als:

Trainee SALES Professional


Wie zijn wij?

Skondras is “het” internationaal opererend sales outsourcing bedrijf. Namens onze opdrachtgevers bellen wij potentiële klanten en maken afspraken, zodat de sales afdelingen van onze opdrachtgevers hiermee verder aan de slag kunnen. Dit is altijd B2B (business to business), dus zijn de gesprekken ook zakelijk en professioneel. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten op tal van andere aan sales gerelateerde gebieden. Het gaat goed met ons en omdat we steeds meer uitdagende, nieuwe opdrachten krijgen, zijn we op zoek naar jou.

Ambitieus en bijna (of net) afgestudeerd ? Word opgeleid tot Sales Professional via de Skondras Sales Academy in Halfweg, vlakbij Amsterdam.
Volop interne en externe trainingen en opleidingen. Wij verzorgen de aansluiting van theoretische kennis naar de praktijksituatie.
Gelijk goed verdienen, na een paar maanden kans op een lease auto.

Ben jij bijna klaar of ben jij kortgeleden afgestudeerd? Heb jij ambities en wil je ervaring opdoen om te groeien in het mooie sales vak? Om die droom waar te maken, weet je ook dat je nog moet leren. Wij helpen jou daar graag mee. Kom bij ons in dienst, leer hoe je een goede en succesvolle salesman of vrouw kan worden in de praktijk.
Reageer op een betaald traineeship bij de Skondras Sales Academy in Halfweg!


Functieomschrijving

Als Sales Trainee ga je, het eerste half jaar, aan de slag voor diverse opdrachtgevers vanuit ons kantoor in Halfweg, vlak naast Amsterdam. Je krijgt o.a. verschillende trainingen op het gebied van sales, Social Selling trainingen, je gaat mee op klant bezoeken en je leert zelf gekwalificeerde afspraken te maken. Onze opdrachtgevers zijn diverse nationale en internationale bedrijven. Na dit half jaar ga je minimaal een half jaar gedetacheerd worden bij onze opdrachtgevers.

In dit jaar krijg je een uitgebreide training en opleiding en leren we je niet alleen slim bellen en alles over sales, maar krijg je ook vanuit diverse opdrachtgevers vakinhoudelijke salestrainingen. Je ontwikkelt jezelf hierdoor tot een goede volwaardige accountmanager. Een Sales Traineeship bij Skondras is dus dé manier om jouw carrière te starten!


Het Traineeship

Dit Traineeship is een opleidingstraject mét salaris. Tijdens het Traineeship Inside Sales & Accountmanagement bij de Skondras Sales Academy word je in een half jaar tijd opgeleid tot een echte allround sales professional. Je bent resultaatgericht bezig én je krijgt intensieve begeleiding van een talentmanager die toeziet op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Na 1,5 jaar ben jij helemaal klaar om de commerciële markt te veroveren.


Wat wij bieden:

 • Vakinhoudelijke salestrainingen van verschillende bedrijven;
 • Persoonlijk sales trainingen;
 • Een goed salaris. Je start tussen de 2.100 en 2.300 euro afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Als je na het eerste jaar gedetacheerd wordt maak je een stap in jouw bruto salaris van start tussen de 2.400 en 2.500 euro afhankelijk van de detacheringsopdracht en jouw ontwikkeling tijdens het eerste half jaar van de Academy.
 • Na gebleken geschiktheid maak jij kans op een leaseauto;
 • De mogelijkheid om veel te leren op het gebied van sales, zowel persoonlijk als professioneel;
 • Training Certified Social Selling Master;
 • De mogelijkheid om bij opdrachtgevers die meedoen met de Skondras Sales Academy in dienst te treden;
 • De kans om te werken bij nationale en internationale innovatieve en aansprekende bedrijven.

Vereisten

Wat wij vragen

 • (Net of bijna) afgeronde MBO+ of HBO opleiding in een commerciële richting
 • Je hoeft geen specifieke werkervaring in de sales te hebben
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en je bent communicatief sterk
 • Je bent commercieel en beschikt over een goede dosis empathie
 • Jij bent ambitieus , resultaatgericht en wil de absolute beste worden in jouw vak
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar

· Voldoe jij niet geheel aan alle eisen maar lijkt de functie je toch interessant; ook dan zou ik graag eens met jou willen praten.


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?
Reageer naar Roy Visser met een CV en een motivatie, email: r.visser@skondras.nl.
Voor vragen kan je contact opnemen met Roy Visser, Skondras Sales Outsourcing 
telefoonnummer 06- 8016 8382.
Wij verwelkomen jou graag!

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd.
Salaris: €2.100 - €2.300 per maand!


Met hartelijke Salesgroet,
Roy Visser
Sales Consultant / Talent Recruitment
Tel: 06-8016 8382
Email: r.visser@skondras.nl