fbq('track', 'CompleteRegistration');

Senior Sales Executive IT Solutions.

Omschrijving

Waar ga je werken ?

Pyxle is een internationale organisatie die wereldwijd een enorm trackrecord heeft opgebouwd als betrouwbare IT partner. Sinds de oprichting in 2003 werkt onze businesspartner , Pyxle , samen met snelgroeiende bedrijven over de hele wereld. Van goed gefinancierde startups tot beursgenoteerde bedrijven, om complexe zakelijke uitdagingen op te lossen door middel van geavanceerde software oplossingen.
Jij gaat je richten op Nederlandse organisaties die openstaan voor IT oplossingen van Pyxle. Hierbij is het internationale karakter van de organisatie, naast het brede pakket van IT oplossingen die men aanbiedt, een aspect waar oplossingen echt het verschil maken ten opzichte van hun concurrenten.

Jouw profiel:

Brengt de wens van een klant het beste in jou naar boven? Sta je bekend om je ondernemende instelling? Ben je altijd op zoek naar de ideale oplossing? Leg jij graag contacten bij nieuwe potentiële klanten? Heb jij een positief karakter en een can-do mentaliteit? Dan kan jij de perfecte match zijn voor onze business partner die eerst vanuit Nederland en in een later stadium Europa wil veroveren met de unieke IT oplossingen en het breed pakket van diensten.
 

De functie

Samen met Skondras ga jij de Nederlandse markt veroveren. Zeker het eerste jaar is Skondras de organisatie waarop jij kan bouwen. Deze periode werk jij voor Pyxle via Skondras.
Bij Skondras hebben we heel veel aandacht voor onze medewerkers. Jouw ontwikkeling staat voorop. Dat is een belofte! Naast de deskundigheid die we in huis hebben, is er veel ruimte voor eigen inbreng.

Als Senior Sales Executive is het belangrijk dat je een sterke band opbouwt met potentiële klanten en nieuwe sales leads creëert. Hierdoor zorg jij ervoor dat Pyxle dankzij jou haar commerciële doelstellingen behaalt. In deze functie werk je nauw samen met Business Consultants, Project Managers en de Customer Support organisatie.
In onze propositie richten wij ons op prospects die een sterke groei doormaken en de controle willen blijven houden op hun processen. Daarnaast richten wij ons op bedrijven die in snel veranderende omstandigheden slagen moeten maken op het vlak van efficiëntie en doelmatigheid.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren:

 • het in kaart brengen van de markt en het opstellen van een marktbewerkingsplan;
 • het benaderen van prospects, leads kwalificeren en afspraken maken;
 • het bezoeken van prospects en het geven van presentaties en demonstraties;
 • het opstellen van offertes en het voeren van contractonderhandelingen;
 • het afstemmen van de planning met de projectorganisatie en het voorzitten van de interne kick-off;
 • het sluiten van duurzame contracten met klanten en daarmee het behalen van de omzetdoelstellingen;
 • pipeline-management en forecasting op basis van accountplannen.

Vereisten

Verder vragen we:

 • hbo+/wo-werk-en-denkniveau;
 • minimaal 5 jaar werkervaring in het verkopen van of adviseren over IT-maatwerktrajecten;
 • inhoudelijke kennis van software, IT-infrastructuren, applicaties, databases en integraties is een pré;
 • inhoudelijke kennis van besturingsmodellen, businessprocessen, strategische ontwikkelingen en verschillende projectaanpakken is een pré;
 • uitstekende verbale en schriftelijke communicatievaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.
 • het is een pre als jij beschikt over een eigen netwerk in de IT.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we je als Senior Sales Executive IT Solutions?
Werken bij een middelgrote IT organisatie die internationaal zijn sporen heeft verdient en haar diensten nu ook aan gaat aanbieden in Europa. Er zijn enorme carrière mogelijkheden aan de orde bij deze organisatie die in Europa als startup gezien mag worden, maar die wereldwijd al beschikt over een imposant trackrecord bij een groot aantal aansprekende organisaties. 
Salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal €4500,- per maand obv een fulltime dienstverband.

Verder kun je denken aan:

 • flexibele werktijden;
 • leaseauto;
 • een variabele beloning;
 • 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen.

 

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen; Reageer dan met een motivatiebrief en een recent CV. 
Voor vragen kan je contact opnemen met Diederick van Epen, Skondras telefoonnummer 06 80168382 of d.vanepen@ skondras.nl

Voldoe jij niet geheel aan alle eisen maar lijkt de functie je toch interessant; ook dan zou ik graag eens met jou willen praten.