fbq('track', 'CompleteRegistration');

Salesmanager (Extern)

Omschrijving

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever levert WMS (Warehouse Management Systeem) oplossingen. Deze geavanceerde systemen helpt organisaties om de logistieke processen te optimaliseren. Het Warehouse Management Systeem is flexibel en schaalbaar opgezet. Zo kan het een bedrijf helpen bij het realiseren van een hogere productiviteit en reduceert mogelijke fouten. Het Warehouse Management Systeem van onze klant is ontwikkeld op basis van jarenlange kennis en ervaring uit de dagelijkse logistieke praktijk. Het pakket heeft een breed scala aan functionaliteiten die meegroeien met logistieke uitdagingen en ambities van nu en in de toekomst. Juist daar waar de goederenstromen divers zijn, komt het WMS goed tot zijn recht. Dit WMS bevat alle basis functionaliteiten die men van een hedendaags WMS mag verwachten, maar kent nog een groot aantal modules met uitgebreidere specifieke functionaliteiten voor onder meer Retouren (RMA), Value Added Logistics (VAL), Packing & Business Intelligence.

De oplossing van onze opdrachtgever wordt gebruikt door groothandels, webshops, distributeurs, retailers en logistieke dienstverleners. Dagelijks helpt het WMS deze organisaties middels Advies, Proces optimalisatie, Data analyse, Magazijn optimalisatie, Training WMS, Testen WMS, E-commerce strategieën en Automatisering om het logistieke proces te optimaliseren en op een betrouwbare manier hun logistieke operatie uit te voeren.
- Als vertrouwde partner werkt dit bedrijf graag samen op het gebied van procesverbetering, kwaliteitsverbetering en innovatie.

- Een IT implementatie is voor een organisatie meestal al een behoorlijk change proces. Door de focus te leggen op alleen die zaken die waarde toevoegen, blijven de risico’s lager.

Wij bieden

Een mooi salaris + bonus en pakket arbeidsvoorwaarden.

Een energieke en dynamische werkomgeving met veel ruimte voor ambitie!

Vereisten

Omschrijf jij jezelf als een team speler, deal maker, onderhandelaar, praktische doener, resultaatgericht, vol ambitie en de drive om salestrajecten succesvol af te ronden? Dan hebben we een hele leuke baan voor je!

Verder worden wij helemaal enthousiast als je ervaring hebt met logistiek, omnichannel, fulfilment en ook de nodige technische bagage hebt.

En daarnaast..

Passie: je voelt je als vis in het water bij verkooptrajecten.

Ambitie: succesvol zijn, deals maken en scoren.

Innovatie: Je denkt in verbeteringen en nieuwe oplossingen.

Communicatie: Je vindt het leuk en belangrijk om te sparren met collega’s én klanten.

Leergierigheid: Je hebt een natuurlijke drang jezelf te ontwikkelen.

Pro-activiteit: Je durft initiatief te tonen.

Klantgericht & betrokken.


Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV naar Skondras sales outsourcing Roy Visser,

emailadres: r.visser@skondras.nl, onder vermelding van “Sales Manager”.
Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met Roy Visser op

tel: 06 8016 8382