fbq('track', 'CompleteRegistration');

Marketing en Communicatie Coördinator Benelux

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren Marketing en Communicatie Coördinator voor de Benelux. Jij hebt sterke marketing- en communicatie-skills en hebt bij voorkeur naast ervaring op de Nederlandse ook ervaring op de Belgische markt. Je hebt kennis van online marketing, hebt ervaring met het aansturen van bureaus en kunt goed samenwerken met sales.


Wat ga je doen:

Als (online) Marketing en Communicatie Coördinator ben je de spil tussen de sales, ons communicatieadviesbureau en andere externe leveranciers. Je bent goed in staat om de acties bepaald in het marketingplan kwalitatief en effectief om te zetten naar concrete uitvoering in eigen acties, maar ook naar acties van derden. Verder ben je goed in staat om feedback (behoefte) vanuit sales en feedback van klanten om te zetten naar concrete acties en/of een voorstel voor aanpassing van bepaalde marketingacties. De marketing- en communicatieactiviteiten vinden voornamelijk online plaats (website/social), online marketing is dan ook jouw ‘’thuis’’ en kent voor jouw geen geheimen. Ook vinden er offline marketingactiviteiten plaats die jij makkelijk naar jouw hand zet. Jouw missie is om zoveel mogelijk kwalitatieve (warme) leads te genereren voor onze sales afdeling voor Nederland en België.

Taken:

 • Mede verantwoordelijk voor het uitzetten van de marketingplannen;
 • Aansturen van het externe marketing & communicatiebureau;
 • Verantwoordelijk voor de website, de externe en interne communicatie en huisstijlbewaking;
 • Bewaken van het marketingbudget;
 • Campagnematig zorgen dat er kwalitatieve leads gegenereerd worden;
 • Je durft initiatief te nemen om jouw doelstellingen te halen;
 • Verantwoordelijk voor onderhoud- en kwaliteit verbetering van ons inbound marketingplatform Sharpspring.


Vereisten

Must Have

Je bent klant- en resultaatgericht, initiatiefrijk, zelfstandig, flexibel, inhoudelijk en analytisch sterk en beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen. Je bent daadkrachtig, proactief en overtuigend en bent in staat om als opdrachtgever verandertrajecten snel en effectief neer te zetten. Je bent een teamspeler en in staat om op meerdere niveaus in de organisatie relaties te onderhouden. En je bent vooral nieuwsgierig en enthousiast! Aangezien je voor beide landen actief bent zul je ook regelmatig in België op ons hoofdkantoor aanwezig zijn.

Kenmerken:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Online marketing ervaring;
 • Ervaring in het aansturen van en resultaten realiseren met externe bureaus;
 • Je hebt oog voor detail maar verliest daarbij de grote lijn niet uit het oog;
 • Je bent iemand die groei realiseert en continue een grote of kleine stap verder wil

  Wij bieden

  • Managers, coaches en collega’s die je aanmoedigen het beste uit jezelf te halen;
  • Een bedrijf wat ambitieuze Europese groeidoelstellingen heeft en de werkcultuur en vrijheid van een start-up kent;
  • Een omgeving waar een prettige werksfeer heerst en met veel passie, plezier en gedrevenheid wordt gewerkt;
  • Auto
  • Een marktconform salaris;
  • Telefoon en laptop
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere collectiviteitskortingen.


  Waar kom je terecht?

  Skondras (locatie Amsterdam Sloterdijk) maakt deel uit van de Skondras Group. De Skondras Group is een internationaal Sales Outsourcing. Wij leveren consulting, talent recruitment en sales contact & support. Wij beheren of ondersteunen de salesactiviteiten van onze klanten in met name België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Wij zijn een hoogwaardig sales optimalisatie bureau voor groei en werken voor organisaties als IBM, Dell, BP, HP, Fox-IT en Bol.com. Onze opdrachtgevers zien ons dan ook niet als leverancier maar als verlengstuk van hun eigen organisatie; wij zijn een partner die met ze meedenkt én doet.

  Daarnaast geeft werken bij Skondras jouw meerwaarde voor de rest van jouw carrière: je leert door onze werkwijze jouw huidige commerciële kwaliteiten op een gedegen, kwalitatieve manier verder ontwikkelen. Daarin word je door ons ervaren en mensgericht management, serieus maar met veel ruimte voor lol en eigen initiatief, begeleid. We zijn een organisatie waarin we vanuit gaan dat als het om mensen gaat, klanten en omzet vanzelf volgen.


  Onze bedrijfscultuur:

  Bij Skondras zijn wij avontuurlijk, pragmatisch en nieuwsgierig ingesteld en niet bang voor nieuwe uitdagingen. Wij zijn jong van geest en houden onze ogen continu open voor nieuwe communicatiemiddelen, groeimogelijkheden en kansen. Initiatiefrijke medewerkers zijn bij ons daarom meer dan welkom. Onze medewerkers hebben plezier in hun werk en houden van communiceren met zowel debiteuren als opdrachtgevers en collega’s. We zien klantenrelaties als partnerships en werken met elkaar en niet voor elkaar. Iemand die op de goede plek zit en plezier heeft in zijn of haar werk, zorgt ervoor dat we het beste in elkaar naar boven halen en talent optimaal benutten. Zo hebben we een win-win situatie.


  INTERESSE? SOLLICITEER DIRECT!

  Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en cv toe aan Olivier Arnolds. o.arnolds@skondras.nl. Wil jij meer informatie: 020-4499400 en vraag naar Olivier.