fbq('track', 'CompleteRegistration');

Accountmanager buitendienst ( spoed )

Omschrijving

Accountmanager buitendienst

( Bevestigingsmateriaal zonnepanelen)

 

Als buitendienst medewerker bij onze opdrachtgever bezoek jij organisaties die te maken hebben met de aanleg van zonnepanelen. Deze panelen moeten op een professionele en vakkundige wijze bevestigd worden op een dusdanige wijze dat ze jarenlang , bij weer en wind , op zijn plaats blijven. Het is een erg specifieke markt en toch zijn er veel organisaties die met de installatie van deze producten te maken hebben. Van groothandels tot installatiebedrijven en ook bij specifieke zonnepaneel bedrijven worden deze producten veelvuldig verkocht en/of gebruikt.

 

Functieomschrijving

Je neemt de leiding in het opbouwen en behouden van je klantenportefeuille binnen je regio. Aan hen verkoop je een breed gamma kwaliteitsvolle producten bv. bevestigingsmaterialen voor zonnepanelen, andere groene energieproducten…

Je bent de directe contactpersoon voor je klanten, staat steeds tot hun dienst en plant regelmatige bezoeken met het oog op het uitbouwen van een lange relatie.

Je neemt initiatief en prospecteert actief (koud), plant klantenbezoeken, presenteert (nieuwe) producten en geeft het gepaste advies, je leidt de klant naar het juiste commerciële voorstel en finaal sluit je de contracten af.

Je structureert en organiseert je agenda, klanteninformatie en beheert de administratieve opvolging van de verkoop.

Je behaalt de vooropgestelde verkoopresultaten.

Wekelijks overleg je jouw resultaat met de salesmanager, leert van je ervaringen en zorgt voor nieuwe oplossingen gebaseerd op het verleden.

 

Plaats tewerkstelling

Vier dagen per week ben je actief in je regio zuid/zuid-oost Nederland. Eén dag per week, meestal vrijdag, werk jij vanuit kantoor België. Dit kantoor ligt net in België en is goed bereikbaar.

 

Aanbod

Wij bieden een interim overeenkomst, met mogelijkheid tot aanwerving voor onbepaalde duur en rechtstreeks in dienst komend bij onze opdrachtgever. Werken in een dynamische, snelgroeiende onderneming. Je ontvangt opleiding, ondersteuning en een vast ( € 2500,- ) plus zeer goed haalbaar variabel loon in verhouding met jouw vaardigheden en verkoopcijfers, aangevuld met extralegale vergoedingen.

Lease auto ( ook privé te gebruiken ) Categorie VW Polo. Op dit moment werken er al accountmanagers via Skondras bij deze organisatie– die halen elke maand enige duizenden euro’s bonus.

 

 

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen.

Voor vragen kan je contact opnemen met Diederick van Epen, Skondras telefoonnummer 06 80168382 of d.vanepen@skondras.nl

Voldoe jij niet geheel aan alle eisen maar lijkt de functie je toch interessant en ben jij commercieel ; ook dan zou ik graag eens met jou willen praten.

 

Vereisten

Profiel

Mnimaal MBO+ werk en denk niveau

De klant komt bij jou op de eerste plaats, je bent goed bereikbaar.

Je neemt initiatief, je bent actief, onafhankelijk, positief assertief en resultaatgericht.

Je bent vlot, sociaal in de omgang, beleefd en hebt een verzorgd voorkomen.

Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden (“openen van deuren”, analyse van de noden van de klant…)

Je communiceert vlot in het Nederlands. Kennis van het Frans of Duits is een pluspunt.

Minimaal 2 jaar ervaring in vergelijkbare sales functies, kennis van de solar sector is een pluspunt.

Jij woont in Nederland 

Je bent in het bezit van een rijbewijs.