fbq('track', 'CompleteRegistration');

Account Manager B2B

Omschrijving

Wij zoeken voor onze klant Allimex een Account Manager B2B.

 

Functieomschrijving

Je neemt de leiding in het opbouwen en behouden van je klantenportefeuille binnen jouw regio. Je verkoopt een breed scala aan kwaliteitsvolle producten bv. bevestigingsmaterialen voor zonnepanelen en andere groene energieproducten. Je bent de directe contactpersoon voor jouw klant en staat steeds tot hun beschikking en plant regelmatige bezoeken met het oog op het uitbouwen van een lange relatie.

Je neemt initiatief en werft actief klanten en bezoekt bestaande klanten. Ook presenteer je (nieuwe) producten en geeft het advies. Je leidt de klant naar het juiste commerciële voorstel en sluit contracten af.

Je structureert en organiseert jouw eigen agenda en beheert de administratieve opvolging van de verkoop. Je behaalt de vooropgestelde verkoopresultaat en wekelijks overleg je jouw resultaat met de salesmanager.

 

Informatie over Allimex

Allimex bestaat uit een groep van drie bedrijven met als hoofdactiviteiten het opzetten van industriële projecten in Azië, groene energie met alle installatiematerialen voor zonnepanelen en outdoor Fitness & Fun installaties. Allimex is reeds actief in België, Nederland en verschillende Europese landen en wil deze succesvolle groei verderzetten. Ambitie, samenwerking en passie maken Allimex een fijn bedrijf om voor te werken.

 

Plaats tewerkstelling

Vier dagen per week ben je actief in de regio A’dam, Utrecht en Zeeland.  Eénmaal per week op vrijdag ben je aanwezig in Alken (Heusden-Zolder vanaf midden 2018).

Vereisten

Profiel

- De klant komt bij jou altijd op de eerste plaats.

- Je neemt initiatief, je bent actief, onafhankelijk, positief assertief en resultaatgericht.

- Je bent vlot, sociaal in de omgang, beleefd en hebt een verzorgd voorkomen. 

- Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden 

- Je communiceert vlot in het Nederlands. Kennis van het Franse of Duitse taal is een pluspunt

- Je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Aanbod

Wij bieden in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, met daarna mogelijkheid tot aanstelling voor onbepaalde duur in een dynamische, snelgroeiende onderneming.

 

Je ontvangt opleiding, ondersteuning en een vast plus variabel loon in verhouding met jouw vaardigheden en verkoopcijfers.

Het brutoloon bedraagt in eerste instantie 2.000 euro per maand exclusief vakantiegeld. 

Daarnaast ontvang je een variabel deel op jouw behaalde omzet. Een wagen, tankkaart, laptop en een mobiele telefoon behoren ook bij het aanbod.