fbq('track', 'CompleteRegistration');

Account Manager Amsterdam (Extern)

Omschrijving

Over onze opdrachtgever
Onze opdrachtgever is wereldmarktleider op het gebied van (reclamedragend) straatmeubilair en is de grootste buitenreclame-exploitant ter wereld. Het bedrijf is in Nederland en België bekend vanwege zijn abri’s (billboards bij bushaltes) mupi’s (dubbelzijdige zuilen met ruimte voor publieke en commerciële informatie), zuilen, billboards en vitrines. Verder exploiteert onze opdrachtgever wereldwijd fietsverhuursystemen en is het actief als reclame-exploitant op vliegvelden en het openbaar vervoer zoals tram-, metro- en treinstations. Door unieke ruilovereenkomsten aan te gaan met gemeenten beschikt dit bedrijf over een landelijk netwerk van reclameobjecten. In ruil voor gratis stadsmeubilair en het onderhoud daarvan, geven steden het bedrijf het recht om de beschikbare reclameruimte in deze objecten te exploiteren.


Ben jij wie we zoeken?

Een collega met lef, die keihard durft te onderhandelen, maar nooit het belang van een waardevolle relatie uit het oog verliest. Je kent de markt goed en kunt lokale adverteerders, media- en reclamebureaus overtuigen van de kracht van JCDecaux. Je bent dé gesprekspartner voor mediaplanners en reclameontwerpers. Je kunt overweg met allerlei soorten mensen en weet raad met een breed scala aan klanten, van lokale ondernemers tot grote bedrijven. Je kunt omgaan met veel vrijheid, hoge budgetten, new business acquisitie en scherpe targets.


Hoe ziet jouw toekomstige werkdag eruit?
Op maandag begin je uiteraard met een lekkere kop koffie en wat chit-chat bij het koffiezetapparaat. Je loopt direct door naar de boardroom waar je een meeting hebt met het gehele saleshouse om de weekdoelen en plannen te bespreken. Daarna log je in. In je mailbox vind je de nodige vragen van mediabureaus en je krijgt een briefing van een grote adverteerder. Een reclamebureau wil een uitgewerkt voorstel voor een spectacular om een bioscoopfilm te promoten (waarbij je uiteraard ook op de première aanwezig zal zijn). Een andere adverteerder heeft een nieuw product ontwikkeld en wil graag een mooi DOOH mediaplan bedenken. Om 12.30 uur heb je een lunch met een klant. Je bespreekt de marketingplannen voor het komende jaar en gaat nog even op 'abri safari' door de stad. Later op de dag heb je een brainstorm-sessie met een collega voor een jaarplan van een grote adverteerder. Aan het einde van de dag heb je nog een kennissesie over mediaplanning op een toplocatie in Amsterdam met aansluitend een netwerkborrel.

Wat onze opdrachtgever biedt

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: een marktconform salaris, pensioen, 25 vakantiedagen, vitaliteitsdagen, een aantrekkelijke bonusregeling, werklaptop en een smartphone;
 • Een fijne informele werkomgeving in Amsterdam binnen een succesvol innovatief familiebedrijf met leuke collega’s;
 • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week;
 • Hybride werkwijze (deels thuis en deels op kantoor)
 • Veel ruimte voor initiatief, zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
 • Laatste inzichten op het gebied van (outdoor) advertising, we zijn ten slotte marktleider.


Vereisten

Wat neem jij mee?

 • Een afgeronde HBO opleiding op zak (bij voorkeur een commerciële richting);
 • Enthousiast, representatief en innovatief;
 • Resultaatgericht en zowel schriftelijk als mondeling ijzersterk;
 • Overtuigingskracht en een portie humor;
 • 1 tot 2 jaar (sales)ervaring in een commerciële functie;
 • Je hebt affiniteit met de buitenreclame of (D)OOH (new) business en verdiept je graag in de laatste ontwikkelingen van deze markt;
 • In bezit van rijbewijs (B);
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en beheerst daarnaast ook goed de Engelse taal.


Lijkt dit je wat?

Als jij ervan overtuigd bent dat jij de Account Manager bent die ons team compleet gaat maken, gaan wij graag met jou in gesprek.
Stuur je sollicitatiebrief en cv naar:  r.visser@skondras.nl of de button hieronder en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!
Wil je eerst meer weten over deze functie, bel dan met Roy Visser, telefoonnummer: 06 80168382.

Met hartelijke Salesgroet,


Skondras Sales Outsourcing
Roy Visser
Sales Consultant / Talent Recruitment
Tel : 06-8016 8382 

 Email : r.visser@skondras.nl